Aspiratoare Centrale Cana-Vac

Aspiratoare centrale Cana-Vac – sisteme complexe, analizate în timp și ajustate în cel mai mic detaliu astfel încât satisfacția clientului să îl determine pe acesta să recomande brandul Cana-Vac familiei și prietenilor.

 

Aspiratoare Centrale

 

Accesorii Atașabile

 

Accesorii Montaj

 

Aspiratoare Centrale

Seria de aspiratoare centrale Cana-Vac Signature™ este concepută pentru locuințe și clădiri de dimensiuni medii spre mari, în care sistemul central de aspirare va fi supus constant utilizării.

– Filtrele HEPA folosite de Cana-Vac rețin cele mai mici particule cu o eficiență de 99.97% pentru particule de 0.3 microni (praf, alergeni, virusuri, bacterii, polen, etc.)

– Admisia de aer proaspăt pentru răcire, separată față de admisia de aspirare, menține motorul rece pentru o durată de viață extinsă și operare cu zgomot redus

– un pachet cu 3 saci Anti-alergeni este inclus la orice model de aspirator central Signature™

– Garanție 3 ani în regim comercial / 5 ani în regim casnic

Ce este la interior contează cel mai mult!

Motorul cu Răcire Bypass Tangențială

Când alegi aspiratoarele centrale Cana-Vac seria Signature™, implicit urci la un alt nivel de calitate datorită performațelor și a longevității motoarelor cu răcire bypass tangențială de nivel industrial. Spre deosebire de motoarele cu răcire flow-thru ce folosesc aerul aspirat pentru răcire, motoarele tangențiale au un ventilator dedicat pentru răcire cu aer proaspăt ce asigură în orice moment temperatura de funcționare optimă. Acest sistem de răcire cu aer separat de cel aspirat maximizează durata de viață a motorului și oferă seriei Signature™ o sursă de putere de calitate premium.
 Aspirator Central Cana-VacCana-Vac LS 550 Central VacuumCana-Vac LS 650 Central Vacuumcanavac-ls-750-digitalxls-970-digital
MODELLS-125CLS-299LS-299XLS-299XLS-911E
Suprafață estimativă acoperită de o unitate250 m²450 m²450 m²450 m²750 m²
Airwați340448448448521
Putere de aspirare (coloană de apă)2586mm (107”)3482 mm (137”)3482 mm (137”)3482 mm (137”)3698mm (147”)
Tip MotorBypass-tangențialBypass-tangențialBypass-tangențialBypass-tangențialBypass-tangențial
Dimensiune Motor5.7″5.7″5.7″5.7″7.2″
Tobă de evacuareInclusăInclusăInclusăInclusăInclusă
Sistem anti-zgomotPachet silențiosPachet silențiosPachet silențiosPachet silențiosPachet silențios
Sistem filtrare inclus în pachetMembrana HEPA + Pachet 3 saci antialergeniPachet 3 saci antialergeniMembrana HEPA + Pachet 3 saci antialergeniMembrana HEPA + Pachet 3 saci antialergeniMembrana HEPA + Pachet 3 saci antialergeni
Recipient colectare murdărie19 Litri22 Litri19 Litri28 Litri28 Litri
Funcționare cu sau fără sacAmbele (Hibrid)Cu sac de colectare și filtrare anti-alergeniAmbele (Hibrid)Ambele (Hibrid)Ambele (Hibrid)
Garanție extinsă5 Ani5 Ani5 Ani5 Ani5 Ani
Alimentare și consum230V 50/60Hz 1100W 5.3A230V 50/60Hz 1760W 7A230V 50/60Hz 1760W 7A230V 50/60Hz 1760W 7A230V 50/60Hz 1725W 7.4A

Extra Putere

Amplificatorul de putere

O unitate de amplificare crește puterea și implicit performanța oricărui sistem central de aspirare. În mod normal, aceasta este folosită în locații mari în care o singură unitate de aspirare nu este suficientă sau în cazul în care sistemul de tubulatură nu a fost proiectat pentru o unitate de aspirare individuală.

Dacă locația de instalare este atât de mare încât este nevoie o putere de aspirare ridicată, întotdeauna se recomandă instalarea a două sau mai multe sisteme de aspirare centrale independente pe același principiu practicat la sistemele de încălzire sau de aer condiționat. În acest mod se obține cel mai bun raport de performanță-fiabilitate.

Astfel, în situația în care un sistem de aspirare central necesită o creștere a puterii de aspirare, orice unitate de aspirare Signature™ poate fi transformată într-o unitate de amplificare utilizând instrucțiunile.

Dacă sistemul este instalat în serie (al doilea motor aspiră aerul evacuat de primul motor), puterea de aspirare va avea o creștere de aproximativ 70% în performanță, în funcție de sistem.

Chiar dacă instalarea în paralel aproape dublează performanța debitului de aer, instalarea în serie amplifică puterea de aspirare și oferă cel mai bun nivel de performanță la nivelul furtunului deoarece restricțiile debitului de aer sunt depășite cu ajutorul puterii de aspirare superioare.

Extra Capacitate Stocare

Separatorul

O unitate de separare este proiectată să colecteze murdăria de dimensiuni mari înainte ca aceasta să ajungă în unitatea centrală de aspirare și să umple sacul de colectare sau, în cazul în care nu este folosit unul, recipientul de colectare.

De exemplu, separatorul poate fi folosit într-un atelier de tâmplărie în care separatorul va colecta rumegușul în timp ce în unitatea centrală de aspirare va ajunge numai praful de șlefuire.

De asemenea, o unitate de separare poate fi instalată și într-o clinică veterinară ce tunde animale sau într-un salon de coafat pentru a capta majoritatea resturilor înainte ca acestea să ajungă în unitatea centrală.

Și deoarece separatorul nu are motor, este complet silențios, permițând astfel instalarea acestuia într-o zonă convenabilă golirii frecvente departe de zgomotul produs de unitatea centrală a sistemului de aspirare.

Vrei să te ajutăm în alegerea făcută?

 

Accesorii Atașabile

 

Accesoriile de calitate superioară influențează drastic performanța generală și nivelul satisfacției utilizării unui sistem de aspirare.  De aceea ne asigurăm că veți beneficia de un nivel maxim de satisfacție prin utilizarea accesoriilor noastre.

Imaginează-ți că un sistem central de aspirare este la fel ca o mașină sport performantă. Filtrele protejează motorul de praf, sistemul de evacuare atenuează sunetul emis de motorul performant și suspensia, frânele și anvelopele montate determină stabilitatea generală a mașinii, confortul și performanța acesteia în timpul mersului.

La fel este și un sistem central de aspirare. Motorul este cel care pune sistemul în mișcare dar accesoriile sunt cele care contribuie la satisfacția și nivelul de performanță al sistemului de aspirare

Kit accesorii de bază
Accesorii Aspirator Central
Este posibil ca pentru locuința dumneavoastră să aveți nevoi specifice care să necesite accesorii suplimentare.
Setul Extins
Set accesorii aspirator
Setul Extins include:

  • accesoriul tip mop pentru praf
  • bagheta flexibilă pentru spații înguste – pentru zonele greu accesibile precum dedesubtul mobilei sau aparaturii electrocasnice
  • husa pentru furtun – pentru a proteja mobila și colțurile pereților și
  • accesoriul turbo acționat cu aer – special pentru tapițerii și scări mochetate
Setul pentru Garaj
Set Accesorii Aspirator Garaj
Pentru curățarea mașinii, rulotei, bărcii sau chiar și ca accesoriu în atelier, Setul de Garaj este expansiunea perfectă a pachetului de accesorii.

 

Accesorii Montaj

În funcție de proiectul instalației se vor alege accesoriile necesare (țevi, coturi, bifurcații, prize)

Kit instalare aspirator central

Vrei să te ajutăm în alegerea făcută?

Fabrica Cana-Vac Canada

Fabrica Cana-Vac

Date Contact

Telefon: +40 735 705 507
E-mail: office@canavac.ro
Program: 09:00 – 17:00 (Luni - Vineri)
Adresa: Bulevardul Mamaia, Nr. 284
Constanța, Județul Constanța, 900545